In „umbra” WEBECOM la Job Shadow Day

Creat sau actualizat in 15 aprilie 2011 , de Webecom

Job Shadow Day 2011

WEBECOM sprijina implicarea tinerilor in activitatile antreprenoriale, si chiar asta am facut astazi, 15 aprilie, prin parteneriatul cu Junior Achievement, pentru proiectul Job Shadow Day! Proiectul implica elevi de clasa a 11a si a 12a, ce sunt trimisi pentru o zi in companii si institutii publice din Romania. In calitatea de „umbra”, tinerii au ocazia sa afle lucruri practice din si despre domeniul in care vor vrea sa lucreze pe viitor! Vor primi sfaturi de la specialisti in domeniu, vor avea ocazia sa se implice in activitatile companiei si vor vedea modul de lucru al angajatilor.

Echipa WEBECOM le-a primit cu bratele deschise pe cele 3 eleve participante la proiect, incercand sa le arate in ce consta activitatea de dezvoltare a unei afaceri pe internet si cum functioneaza comertul electronic! De la creatia materialelor, implentarea stategiilor de marketing si construirea produsului finit, pana la promovarea acestuia, echipa WEBECOM a explicat celor 3 fete, dornice sa intre in mediul de afaceri, perspectiva de a lucra intr-o companie ce are ca scop dezvoltarea comertului online.

Maria, eleva a liceului Ion Creanga din Bucuresti, ne afirma:

„WEBECOM mi-a dat ocazia sa aflu ce inseamna publicitatea online si care sunt posibilitatile de promovare pe internet. Am ramas placut surprinsa de atituniea deschisa a echipei si de pasiunea pe care ei o au pentru acest domeniu.”

Martina, eleva in liceu Gheorghe Lazar din Bucuresti, ne spune:

„Aceasta experienta mi-a oferit posibilitatea de a trai o zi din viata unui antreprenor specializat in proiecte online.M-a ajutat sa-mi formez o parere realista despre cum decurge activitatea intr-o companie, aducandu-mi la cunostinta partile frumoase, cat si cele mai putin placute.”

Ana, eleva a liceului Lucian Blaga din Bucuresti, ne mentioneaza:

”Mi-a placut foarte mult pentru ca atmosfera este deschisa. O fost interesant faptul ca desi fiecare om din echipa e specializat pe altceva, WEBECOM este un intreg. As vrea sa lucrez intr-un domeniu asemanator.”

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: ,

  1. Alexandra spune:

    Dar ce sacouri! Ce costume! Ce barbutze! Vreau sa ma alatur si eu acestei echipe atat de chipese! :))

    Acum pe bune, bravo 🙂 mi se pare o idee foarte buna si dragut dinpartea voastra ca v-ati implicat. Asttept sa aflu mai multe despre ce le-ati aratat practic fetelor

Comenteaza: