Google Merchant – o noua optiune de promovare Google

Creat sau actualizat in 30 ianuarie 2020 , de Ramona Gheorghe

 

 

Google  este unul dintre cele mai populare si utilizate canale de promovare  pentru magazinele online la nivel global.

Google Merchant Center a ajuns si in Romania si vine in intampinarea nevoilor tale cu scopul de a creste vanzarile magazinului online.

 

Ce este Google Merchant Center ?

Google Merchant Center ajuta milioane de cumparatori online sa gaseasca magazinul tau online mai usor si sa achizitioneze produsele.

Google Merchant iti pune la dispoziție diverse modalitati prin care poti oferi produsele potrivite clientilor potriviti.

 

Cum arata anunturile Google Merchant? 

De exemplu, la o simpla cautare folosind cuvintele „patut copii din lemn sophie alb”, Google afiseaza produsele magazinelor online de profil, afisand pretul de cumparare, denumirea si imaginea de produs, astfel incat clientilor sa le fie mai usor sa identifice produsele pe care le doresc.

Cumparatorii sunt doar la un click distanta pana la magazinul tau online si la produsul dorit.

 

Afisarea anunturilor pe interfata  Desktop:

 

Afisarea anunturilor pe interfata de mobil:

 

 

 

Echipa Webecom a dezvoltat o solutie tehnica pentru magazinele realizate pe platforma Webeshop astfel incat produsele tale sa poata fi afisate in anunturile Google Merchant.

Integrearea Google Merchant include:

– Implementare feed XML conform cerintelor Google Merchant Center
– Testare si ajustare parametri
– Retusuri gratuite 30 de zile
– Suport tehnic de specialitate in cazul dezaprobarii contului.

* Oferta este valabila 7 zile si se aplica pentru clientii care au pana la 10.000 de produse in baza de date. Pentru clientii cu numar mai mare de produse se vor face oferte personalizate la cerere.

**Afisarea produselor in rezultatele Google Merchant depinde de disponibilitatea Google de a prezenta produsele respective. Fiind o afisare sponsorizata de tip Shopping Ads este necesara conectarea contului de Merchant cu Google Ads si configurarea campaniilor. In cazul in care nu ai un specialist care sa implementeze in campaniile de marketing aceste integrari iti putem face si o oferta in acest sens.

Webecom este partener Google Ads, prin programul Google Partners. Companiile acreditate trebuie sa treaca examenele de certificare in fiecare an si sa administreze bugete de minim 10000$ pe 3 luni de zile. Certificarea obtinuta reprezinta o recunoastere Google Ads pentru demersurile pe care le facem in a ajuta clientii nostri sa se promoveze eficient online.

Oferte promovare magazin online prin Google Ads 

*** Punerea la dispozitie a feedului nu garanteaza aprobarea de catre echipa Google, daca magazinul nu respecta termenii si conditiile impuse de Google – https://support.google.com/merchants/answer/6149970?hl=en .

**** Optiunile Google Merchant pot fi utilizate exclusiv cu un cont de Google Ads activ. Integrarea Webeshop cu Google Merchant este asigurata in tarif, dar este necesara si deschiderea unui cont de Google Ads sau daca il aveti deja, integrarea produselor in campaniile existente.

Echipa noastra va face toate demersurile necesare pentru a te ajuta in rezolvarea situatiei, dar in cazul in care sunt necesare modificari ale magazinului de orice tip, pentru acestea se vor realiza oferte personalizate.

          Hai sa integram Google Merchant in magazinul tau online!

Contacteaza-ne

 

Despre Ramona Gheorghe

Fire vesela si pozitiva, pasionata de calatorii si cultura asiatica, sunt mereu dornica sa invat cat mai multe lucruri noi.

Etichete: , , , , ,

  1. 10 Metode de promovare si cresterea vanzarilor in magazinele online - Webecom.ro spune:

    […] Mai multe detalii despre Google Merchant pot fi accesate aici: https://www.webecom.ro/blog/google-merchant-o-noua-optiune-de-promovare-google/ […]

  2. Elena spune:

    Multumesc mult pentru informatie!

Comenteaza: