Echipa care iti dezvolta afacerea pe Internet

Creat sau actualizat in 16 mai 2019 , de Webecom

Astazi vrem sa iti prezentam echipa noastra, probabil unii dintre voi ne cunoasteti sau chiar am colaborat deja.

In toti acesti ani ne-a preocupat mai mult sa rezolvam fiecare cerere primita decat sa ne prezentam corespunzator, cum ar fi fost necesar.

Asadar, am inceput sa lucram la pagina Despre noi, ne-am facut poze „corporate” si o scurta descriere, ba chiar am pus si niste animatii in spatele fiecarei imagini, ca sa va amuzam un pic!

O data cu refacerea paginii in care ne prezentam, am hotarat ca este necesar sa actualizam si viziunea/misiunea Webecom, mai exact directia in care ne indreptam sa ne dezvoltam si cum vrem sa ajungem acolo.

Daca ti-am trezit interesul, te invitam sa accesezi pagina cu echipa noastra.

Stim ca antrepenorii nu au mult timp la dispozitie si sunt bombardati cu foarte multe mesaje. Din acest motiv am realizat o sectiune denumita Webecom Connect.
Pe Webecom Connect vei gasi toate conturile companiei deschise pe retelele de socializare.  Cei mai activi suntem pe Facebook si Instagram pentru ca acolo avem cele mai multe reactii, asa ca te invitam sa ne accesezi!

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , ,

Comenteaza: