Despre noul format al siteului WEBECOM.RO

Creat sau actualizat in 7 octombrie 2007 , de Webecom

Despre noul format al siteului WEBECOM.RO

Am lansat noul website al firmei pentru dumneavoastra, actualii si viitorii nostri clienti. De acum inainte pe acest site veti regasi din ce in ce mai multe oferte pentru desfasurarea activitatii de comert electronic la standarde cat mai inalte. In cadrul fiecarei sectiuni veti putea citi despre un anumit domeniu, ce putem noi sa va oferim referitor la acest domeniu si o oferta de preturi.

Aici vom incerca sa publicam cat mai multe pagini cu caracter explicativ, astfel incat orice produs sau serviciu pe care il comercializam sa il achizitionati si utiliza in cunostiinta de cauza.

Dupa cum va spuneam, websiteul firmei va avea un important caracter informativ astfel incat sa puteti lua cele mai bune decizii referitor la dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

Cu toate ca incercam zi de zi sa imbunatatim serviciile pe care le oferi si continutul websiteului in cazul in care aveti vreo nelamurire ne puteti contacta imediat din pagina de contact.

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Comenteaza: