Inchide

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Accesarea adresei de email din browser prin Webmail

Prezentarea aceasta exemplifica modul in care puteti accesa adresa de email a firmei dumneavoastra direct din browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, etc).

Modul acesta de accesare a adresei de email este rapid si facil de la orice calculator conectat la Internet dar nu va ofera toate optiunile pe care le ofera un client de email local.

Pentru a va exemplifica folosirea interfetei webmail vom folosi domeniul webecom.ro si adresa de email contact@webecom.ro .

Cand veti dori sa accesati adresa dumneavoastra de email inlocuiti webecom.ro cu numele domeniului dumneavoastra.

 

Pasul 1

Accesati panoul de administrare al adresei de email la adresa www.webecom.ro/webmail si completati cu adresa dumneavoastra de email (in cazul nostru contact@webecom.ro) si parola stabilita la configurarea contului pe server.

Pasul 2

Selectati clientul de email RoundCube

Pasul 3

Verificarea contului de emai se face apasand butonul "Verifica mesaje noi" din partea de stanga sus a clientului de email ROUNDCUBE.

 

Pasul 4

Pentru scrierea unui mail se acceseaza functia "Scrie mesaj nou" din dreapta butonului de verificare.

 

Pasul 5

Scrierea mesajului se efectueaza completand adresa de e-mail a destinatarului, subiectul emailului trimis si continutul acestuia. Pentru trimitere se acceseaza butonul "Trimite"

La finalizarea activitatii de verificare/trimitere de pe clientul de email ROUNDCUBE accesati butonul "Deconectare" din coltul dreapta sus al paginii web.