Accesarea adresei de email din browser prin Webmail

Prezentarea aceasta exemplifica modul in care puteti accesa adresa de email a firmei dumneavoastra direct din browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, etc).

Modul acesta de accesare a adresei de email este rapid si facil de la orice calculator conectat la Internet dar nu va ofera toate optiunile pe care le ofera un client de email local.

Pentru a va exemplifica folosirea interfetei webmail vom folosi domeniul webecom.ro si adresa de email contact@webecom.ro .

Cand veti dori sa accesati adresa dumneavoastra de email inlocuiti webecom.ro cu numele domeniului dumneavoastra.

 

Pasul 1

Accesati panoul de administrare al adresei de email la adresa www.webecom.ro/webmail si completati cu adresa dumneavoastra de email (in cazul nostru contact@webecom.ro) si parola stabilita la configurarea contului pe server.

Pasul 2

Selectati clientul de email RoundCube

Pasul 3

Verificarea contului de emai se face apasand butonul "Verifica mesaje noi" din partea de stanga sus a clientului de email ROUNDCUBE.

 

Pasul 4

Pentru scrierea unui mail se acceseaza functia "Scrie mesaj nou" din dreapta butonului de verificare.

 

Pasul 5

Scrierea mesajului se efectueaza completand adresa de e-mail a destinatarului, subiectul emailului trimis si continutul acestuia. Pentru trimitere se acceseaza butonul "Trimite"

La finalizarea activitatii de verificare/trimitere de pe clientul de email ROUNDCUBE accesati butonul "Deconectare" din coltul dreapta sus al paginii web.
 

WEBECOM.RO foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna folosim sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

OK