Configurarea adresei de email pentru Outlook Express

Pentru a exemplifica modul in care se configureaza adresa de email pentru Outlook Express vom lua ca exemplul numele de domeniu webecom.ro unde vom dori sa configuram adresa de email contact@webecom.ro (inlocuiti webecom.ro cu numele domeniului dumneavoastra peste tot)

 

Pasul 1

Lansati clientul de email Outlook Express din bara de Start (Pentru Windows Vista accesati manualul pentru Windows Mail)

Pasul 2

Dupa pornirea clientului de email Outlook Express accesati din bara de sus meniul Tools apoi accesati optiunea Acounts...

Pasul 3

Apasati butonul Add... si apoi optiunea Mail

Pasul 4

Completati numele personal sau al firmei (Acest nume va aparea cand cel caruia i-ati trimis mesajul il va primi)

Pasul 5

Tastati adresa de e-mail completa

Pasul 6

Selectati din caseta text optiunea POP3, completati serverul POP3/SMTP cu mail.numedomeniu.ro (in cazul nostru mail.webecom.ro)

Pasul 7

Completati numele complet al adresei de e-mail si parola acestuia. Pentru retinerea parolei puteti bifa "Remember password"

Pasul 8

Apasati tasta Finish

Pasul 9

Mergeti inca odata la Tools si selectati optiunea Accounts...

Pasul 10

Dupa deschiderea ferestrei selectati seciunea Mail si dati click pe butonul Properties

Pasul 11

Selectati sectiunea Servers si bifati optiunea "My server requires authentification" apoi apasati tasta Ok. Acum puteti folosi pe Outlook Express emailul dumneavoastra.

! Daca puteti primi mailuri si nu puteti trimite este posibil ca furnizorul dumneavoastra de internet sa tina blocat portul 25. In acest caz trebuie sa intrati in setarile contului dumneavoastra si sa inlocuiti la Outgoing SMTP portul 25 cu portul 587.

WEBECOM.RO foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna folosim sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

OK