Accesarea adresei de email din browser prin Webmail

Prezentarea aceasta exemplifica modul in care puteti accesa adresa de email a firmei dumneavoastra direct din browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, etc).

Modul acesta de accesare a adresei de email este rapid si facil de la orice calculator conectat la Internet dar nu va ofera toate optiunile pe care le ofera un client de email local.

Pentru a va exemplifica folosirea interfetei webmail vom folosi domeniul webecom.ro si adresa de email contact@webecom.ro .

Cand veti dori sa accesati adresa dumneavoastra de email inlocuiti webecom.ro cu numele domeniului dumneavoastra.

 

Pasul 1

Accesati panoul de administrare al adresei de email la adresa www.webecom.ro/webmail si completati cu adresa dumneavoastra de email (in cazul nostru contact@webecom.ro) si parola stabilita la configurarea contului pe server.

Pasul 2

Dupa autentificare aveti mai multe optiuni legate de utilizarea acestei adrese de e-mail.

Pasul 3

Pentru receptionarea si transmiterea de mesaje email dati click pe unul din clientii email disponibili (Horde, Roundcube sau SquirrelMail )

 

WEBECOM.RO foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna folosim sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

OK