Voucher gratuit Google AdWords, reducere la planificarea campaniei si audit gratuit

Publicat in 1 septembrie 2015 , de Echipa Webecom

banner-charts
Incepand de astazi puteti beneficia de vouchere in valoare de 200 RON pentru Google AdWords alaturi de o oferta speciala din partea WEBECOM pentru serviciile de publicitate prin Google AdWords.

Voucherul se poate solicita gratuit prin formularul de mai jos si poate fi utilizat pe conturile nou create sau vechi de maxim 14 zile.

Voucherul Google AdWords este insotit de un audit gratuit  (la cerere, dupa ce ati consumat voucherul) pentru campania creata de dumneavoastra dupa ce ati utilizat voucherul oferit de noi.

Daca nu aveti timpul sau expertiza necesara pentru a va realiza propria campanie, puteti opta pentru servicii de publicitate prin Google AdWords folosind formularul de mai jos, iar noi va oferim planificare campaniei la un pret promotional la achizitionarea serviciilor de publicitate, urmand sa va includem in buget si acest voucher gratuit.

banner-search

Ce aveti de castigat?

• Aveti posibilitatea sa lucrati cu o agentia acreditata Google;
• Veti colabora cu o echipa specializata si cu experienta in dezvoltarea de solutii de publicitate in eCommerce.
• Nu este necesara inregistrarea firmei la Registrul Operatorilor Intracomunitari pentru platile catre Google Irlanda;
• Nu sunt necesare documentele de dubla taxare, certificatele de rezidenta fiscala sau contractele si acordurile cu Google;
• Se plateste o singura factura pentru toate serviciile, 100% deductibila, catre o companie romaneasca;

Ce aveti de pierdut?

• Bugetul de publicitate poate fi consumat fara rezultate;
• Campania nu va fi administrata de profesionisti acreditati Google AdWords;
• Evaluarea si optimizarea se poate face gresit, fara un plan bine pus la punct;
• Riscul unor amenzi din partea autoritatilor creste pentru cei neinregistrati in Registrul Operatorilor Intracomunitari;

banner-partner

Despre Google AdWords

Google AdWords este unul din cele mai cunoscute servicii PPC (Pay Per Click) si, totodata, una dintre cele mai accesibile metode de promovare online, compatibila cu orice tip de afacere.

Strategiile de publicitate prin Google AdWords pot varia in functie de retelele de promovare dorite (Google Search, Google Display, YouTube, Mobile/Desktop, s.a.m.d.), iar posibilitatile de a interactiona cu potentialii clienti sunt nelimitate.

 

Despre Webecom

Cu o experienta in mediul online de peste 10 ani, echipa noastra a sustinut sute de afaceri online pentru a-si desfasura activitatea in mod eficient.

Publicitatea online reprezinta un segment strategic, pe care il dezvoltam in scopul cresterii vanzarilor pentru fiecare magazin online cu care colaboram.

Mai mult de atat, Webecom este si agentie de publicitate acreditata de Google Adwords.

 

Completati formularul de mai jos pentru a primi voucherul:

 
Nume:

 
Email:

 
Telefon:

 
Nume Firma / PFA:

 
Website:

 
Selectati una dintre cele doua oferte:

 Vreau voucher gratuit; Vreau creare campanie de catre Webecom + voucher gratuit;

Etichete: , , , , , , , ,

Despre Echipa Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Exprimati-va opinia: