Distribuitor / Partener Autorizat

ROTLD

RoTLD este Registrul National de domenii.ro, reprezentat prin INCDI - ICI Bucuresti (Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Informatica), delegat de IANA (INTERNET ASSIGNED NUMBERS AUTORITY) pentru administrarea zonei de nivel superior de tip cod de tara (ccTLD) din 26 februarie 1993. Prin intermediul acestui parteneriat va putem oferi servicii de inregistrare si mentenanta a domeniilor .RO, dar si suport in cazul in care intampinati probleme atipice. Prin intermediul acestui parteneriat va putem oferi servicii de inregistrare si mentenanta a domeniilor .ro la un pret foarte avantajos.

Sectigo

Sectigo

Sectigo este lider de piata privind solutiile de securitate cibernetica si identitate digitala. Aceasta companie asigura certificate TLS / SSL, DevOps, IoT si management PKI de nivel enterprise.

Sectigo este cea mai mare Autoritate de Certificare comerciala din lume, cu peste 700.000 de clienti si peste 20 de ani de experienta. Compania colaboreaza cu organizatii de toate dimensiunile pentru a furniza solutii automate PKI publice si private, pentru securizarea serverelor web, accesului utilizatorilor, dispozitivelor conectate si al aplicatiilor.

Google Partner For Work

Webecom este companie partenera Google Cloud, furnizand solutii de cloud business ce sustin productivitatea echipelor din companii. Cu peste 10 ani in domeniul IT&C, avem capacitatea si expertiza de a migra in cloud companii cu pana la 750 de angajati, atat din Romania cat si in strainatate.

Pentru a fi acreditati am trecut printr-un proces de onboarding ce implica verificarea in detaliu a solvabilitatii noastre cat si migrarea catre serviciile G SUITE a unui numar considerabil de utilizatori din cadrul companiilor cu care colaboram.

Microsoft CSP - Office 365 si Exchange

In parteneriat cu Microsoft oferim solutii Microsoft Exchange si Office 365 dedicate afacerilor. Alegand solutiile Microsoft beneficiati de email in cloud pentru propriul domeniu. In functie de pachetul ales puteti utiliza si solutiile Office 365 cloud, desktop sau pentru dispozitive mobile.

Utilizand solutiile furnizate de Webecom in calitate de Microsoft Cloud Solution Provider puteti lucra mai eficient in timp ce utilizati un spatiu de stocare pentru email si drive de capacitate ridicata.

Webecom este partener Google Ads, prin programul Google Partners. Companiile acreditate trebuie sa treaca examenele de certificare in fiecare an si sa administreze bugete de minim 10000$ pe 3 luni de zile.

Certificarea obtinuta reprezinta o recunoastere Google Ads pentru demersurile pe care le facem in a ajuta clientii nostri sa se promoveze eficient online.

Compania noastra ofera solutii complete de creare si administrare campanii de publicitate prin Google Ads, acestea incluzand anunturi afisate pe paginile de cautare Google, pe site-uri partenere si chiar pe Youtube. In functie de necesitati asiguram si integrarea cu alte solutii Google, de exemplu sincronizarea cu Google Analytics si implementarea sistemelor Google Merchant.

Parteneri de incredere

British Romanian Chambef of Commerce

Camera de comerț Britanică Română este o organizație care promovează comerțul bilateral și investițiile dintre Regatul Unit și România. Misiunea noastră este de a facilita și crește schimburile comerciale dintre aceste două țări. De asemenea, jucăm un rol influent în crearea și susținerea unui mediu în care înfloresc liberul schimb și investițiile.

Prin facilitarea parteneriatelor și cu o rețea extinsă de membri corporativi și individuali influenți, BRCC oferă sprijinul pentru resurse, cunoștințe și infrastructură, esențial pentru companiile din Marea Britanie care doresc să profite la maximum de oportunitățile emergente din România, dar și pentru companiile românești care doresc să facă afaceri pe piața consacrată din Marea Britanie.

DHL express

DHL Express are o experienta de 27 de ani pe piata din Romania, aproape 500 de angajati, opereaza cu 3 aeronave, detine o flota de peste 200 de masini si ofera o acoperire de 100% la nivel national, prin cele 42 de locatii aflate in cele mai importante orase de pe intreg teritoriul tarii. DHL ofera servicii de curierat expres international “door to door” acoperind peste 220 de tari si teritorii la nivel global.

SmartSupp

Webecom este companie partenera cu Smartsupp, impreuna aducand solutii de imbunatatire a magazinelor online. Smartsupp ofera servicii de live chat, cu ajutorul carora iti poti personaliza afacerea, fiind cu un pas mai aproape de consumator. Folosind acest serviciu poti trimite automat mesaje personalizate vizitatorilor. Smartsupp poate fi folosit pe orice platforma, pe orice device, si il poti individualiza cu ajutorul culorilor, textului, pozitiei in pagina, sau a imaginilor.

Procesator de carduri

Odero România a fost lansat pe piața financiară ca brand al Token Financial Technologies - lider FinTech din Turcia - și oferă comercianților de orice mărime soluții de plată digitale, integrate, sigure, rapide și ușor de utilizat care aduc valoare adăugată imediată afacerii lor. Misiunea Odero este să ofere cele mai recente tehnologii în domeniul financiar tuturor operatorilor de business, în cele mai favorabile condiții.

Token Financial Technologies face parte din Koç Group, cel mai mare holding privat din Turcia, prezent în România din anul 2003 prin brandurile Arctic, Beko, Grundig, Ford și Otokar.

Procesator de carduri

NETOPIA mobilPay reprezinta ingeniozitatea financiara si responsabilitatea gestionarii finantelor, furnizand solutii de plata online avansate pentru afacerile online.

Cu o istorie ce isi are originea la inceputul dezvoltarii afacerilor online la nivel national in anul 2005, NETOPIA mobilPay si-a construit profilul companiei – lider, prin abordarea tehnicilor si modalitatilor inovative si in permanenta corelatie cu dezvoltarea tehnologica si cu tendintele pietei.

Procesator de carduri LibraPay

LibraPay este un sistem integrat de procesare a platilor online securizat de catre Libra Internet Bank.

Prin sistemul de plati online LibraPay iti accelerezi business-ul online avand acces la decontare ultrarapida T+1 si mobilitate printr-un flux flexibil de plati pe mobil. De asemenea, iti ofera tie si clientilor tai un grad sporit de securitate prin sistemul antifrauda in timp real.

Procesator de carduri

PlatiOnline.ro ofera servicii Integrate de acceptare a platilor online pentru E-commerce & E-business.
Lansat inca din 2002, PlatiOnline a fost primul serviciu romanesc  de procesare a platilor prin internet și este in continuare una dintre cele mai apreciate, solide și sigure platforme de acceptare si procesare a platilor online  dedicate comerciantilor din România.

Procesator de carduri

EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services. EuroPayment Services s.r.l are o experienţă din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare.

EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare - 3DSecure.

Curier rapid

Allpacka este o platforma online pentru agregatorele de curierat ce colecteaza cererile de transport prin curier, urmand sa le livreze prin companii de curierat populare pe piata din Romania. Ofera posibilitatea de a organiza livrarea coletelor prin partenerii lor din domeniul livrărilor, sunt flexibili, rapizi și de încredere.

Agregator homedeco

FAVI.ro este locul ideal pentru toti iubitorii interioarelor frumoase. FAVI.ro acorda o atentie deosebita selectiei de mobilier si decoratiuni frumoase, din magazine online si outlet-uri verificate. Aici, gasiti inspiratie pentru decorarea fiecarui camin. Iata de ce, la doar un an de la lansare, FAVI.ro inregistreaza lunar peste 300.000 de vizitatori.

In acelasi timp, pe FAVI.ro, magazinele online care ofera spre vanzare mobila, echipamente casnice ai decoratiuni interioare au sansa sa-si etaleze oferta si sa primeasca, astfel, trafic relevant, taxat in sistem pay-per-click (PPC). Platesc, asdar, numai pentru vizitatori reali.

Agregator fashion

Webecom este partener Glami.ro, oferind servicii de integrare si lansare a magazinelor online de fashion si accesorii. Glami.ro este singurul catalog de fashion online din Romania, prezent in peste 9 tari, oferind peste 7 milioane de produse la moda. In prezent Glami.ro coopereaza cu 2.400 de magazine si foloseste instrumente online ce conecteaza vizitatorii si iubitorii de moda cu magazinele online preferate.

Grenke

Webecom este partener cu Grenke, sprijinind impreuna afacerile online, prin inchirierea de solutii cu avans de 0%. Cu o experienta e peste 35 de ani, Grenke ofera servicii si produse de finantare pentru intreprinderile mari si mici, cat si pentru comerciantii unici. Cu 31 de filiale deschise pe 5 continente, Grenke este un specialist de incredere ce sprijina dezvoltarea pietei de comert online din Romania.

Trans-Logistic

TransLogistic ofera servicii de e-fulfillment, mai exact integrarea platformelor magazinelor online, urmata de preluarea comenzilor online in vederea distribuirii lor. In mod traditional, TransLogistic este o companie ce furnizeaza servicii de transport de bunuri si marfuri, logistica, distributie la nivel local si international, depozitare marfa, manipulare si gestiune computerizata, punand la dispozitia clientilor o evidenta stricta a stocurilor.

Servicii complete de contabilitate

E.T.I.C. Expert este o societate de contabilitate, audit financiar si consultanta in domeniul fiscal, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Administratorul societatii este Expert Contabil si Consultant Fiscal, cu o experienta in domeniu de peste 10 ani. Angajatii si colaboratorii societatii asigura, prin pregatirea lor de specialitate, o gama completa de servicii necesare in principal firmelor mici si mijlocii.

Inregistrare marci

Despre KeyGroup se știe că este primul grup din România specializat în proprietate intelectuală și dreptul afacerilor, autorizat OSIM, care oferă o gamă integrată de servicii de consultanță în domeniile de proprietate intelectuală pentru afaceri (mărci, desene, modele, brevete de invenție, drepturi de autor, drepturi conexe, drepturi de new media), precum și în relațiile de afaceri.