WEBECOM.RO foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna folosim sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

OK
Configurare servicii Google Cloud G Suite

Configurare servicii Google Cloud G Suite

Free
Configurare servicii Google Cloud G Suite
Configurarea initiala este oferita de gratuit pentru fiecare pachet de servicii Google Cloud G Suite. Beneficiati de suport complet pentru adoptia acestor tehnologii cloud.
100 Euro + TVA
Gratuit, la achizitia de conturi G Suite
* Pret garantat pana la 01-07-2022
Detalii

La achizitia unui plan Google Cloud G SUITE compania noastra va poate ajuta sa treceti rapid prin procesul de imbarcare pentru a utiliza solutiile inovative Google.

In acest sens va putem oferi suport complet pentru a activa conturile de email si a va seta conturile de gazduire pentru a indeplini standardele Google.

Principalul motiv pentru care o multime de companii existente migreaza la G Suite este ca acesta reprerzinta o versiune imbunatatita a Gmail pentru companii. Prin intermediul G Suite vei putea folosi Gmail, Calendar, Drive (servicii G Suite de baza), Google+, Hangouts, Blogger si multe altele servicii suplimentare.

Prin migrarea la G SUITE va puteti pastra aceleasi aceleasi adrese de email de tipul nume@domeniu.ro, beneficiand de cele mai noi solutii IT marca Google.

Daca nu aveti un specialist IT angajat in firma, puteti la achizitia conturilor de G SUITE sa beneficiati de urmatoarele servicii:

 • Consultanta pentru adaptarea optima a companiei la aceste solutii de cloud
 • La cerere va putem ajuta sa va reduceti costurile cu solutiile de gazduire si numarul conturilor necesare
 • Configurare server Cpanel conform cerintelor Google Cloud
 • Configurarea corecta si testare adreselor de email pentru o livrare corecta in inbox
 • Suportul nostru pentru migrarea si utilizarea noilor servicii comandate
 • Indicatii si recomandari pentru preluarea corespondentei din conturile anterioare de email
 • Furnizarea de setari complete pentru configurarea tertelor aplicatii ce comunica prin serverele de email
Despre G Suite
 • Contul de email si cloud Google G Suite este oferit de Google pentru a ajuta companiile sa se dezvolte rapid si eficient, cu o investitie lunara minima.
 • Principalul motiv pentru care o multime de companii existente migreaza la Cont Email si Cloud Google G Suite este ca acesta reprerezinta o versiune imbunatatita a Gmail pentru companii. Cont Email si Cloud Google G Suite cuprinde mai multe aplicatii "cloud" care permit echipei din firma ta sa se conecteze si sa lucreze in timp real de pe telefon, laptop sau tableta, din orice colt al lumii daca au o conexiune la interent.
 • Webecom este companie partenera Google Apps For Work, furnizand solutii de cloud business ce sustin productivitatea echipelor din companii. Cu peste 10 ani in domeniul IT&C, avem capacitatea si expertiza de a migra in cloud companii cu pana la 750 de angajati, atat din Romania cat si in strainatate.
 • Pentru a fi acreditati am trecut printr-un proces de onboarding ce implica verificarea in detaliu a solvabilitatii noastre cat si migrarea catre serviciile Google For Work a unui numar considerabil de utilizatori din cadrul companiilor cu care colaboram.

Termen de implementare: 3 zile lucratoare

Modalitate de plata: In avans pe 12 luni