O echipa dinamica
cu experienta in eCommerce

Despre WEBECOM

Webecom este o companie infiintata in anul 2005 pentru a furniza solutii online pentru mediul de afaceri. Scopul nostru este de a sustine si dezvolta ecosistemul online prin solutia si expertiza dobandita. Echipa noastra este compusa din persoane specializate in Webdesign, Programare Web, Grafica, Retelistica, Marketing, Antreprenoriat, Comert si Sociologie.

Pentru a sustine antreprenorii care doresc sa deschida sau sa dezvolte o afacere online am creat pachete de solutii unice ce inglobeaza atat solutii IT&C, solutii de marketing online, mentenanta si suport specializat.

Cu o experienta de peste 19 ani, echipa noastra a realizat 1267 magazine online si 150 site-uri sau platforme online, contribuind la activitatea a 1893 de companii si organizatii.

In acest moment oferim solutii complete pentru industria ecommerce, acestea incluzand programare platforme ecommerce, creare site-uri, furnizare solutii gazduire, creare magazine online, creare grafica, publicitate online si consultanta pentru afaceri.

Furnizarea de solutii de calitate la preturi competitive este posibila si datorita partenerilor nostri. Webecom este partener autorizat Google Ads, Google Cloud, ROTLD si GlobalSign.

Mentinerea relatiilor pe termen lung cu clientii si partenerii este posibila datorita unui sistem complex de asistenta ce ne asigura posibilitatea de a raspunde la fiecare solicitare in timp util.

Viziune

Viziunea noastra este sa utilizam adevaratul potential al tehnologiei pentru a crea un ecosistem antreprenorial eficient si prosper. Oportunitatile create de revolutia digitala pot sa ajute clientii, partenerii si angajatii nostri sa creeze valoare. Ne dorim sa fim compania digitala care ofera solutii online integrate si accesibile fiecarui client!

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim intreprinderile mici si mijlocii cu solutii eficiente pentru extinderea activitatii. Datorita experientei noastre si a activitatii pe care o desfasuram furnizam sisteme avansate pentru digitalizarea organizatiilor.

 

Echipa noastra

Valentin

Development Manager

Pasionat de tehnologii disruptive, ecommerce si solutii de business online pentru antreprenori.

Ramona

Project Manager

Imi place sa ma dezvolt constant, invatand lucruri noi, pentru a ajuta magazinele online romanesti.

Adeline

Account Specialist

Imi place sa fiu activa si in continua dezvoltare deoarece aici am ceva nou de invatat zilnic.

Eduard

Support specialist

Urmaresc cu atentie modul in care pot ajuta afacerile partenerilor sa se dezvolte.

Dragos

Creative Director

Pasiunea mea este sa creez, sa duc o idee de la nivelul de concept, la nivelul de business sustenabil!

Ruxandra

Web Developer

Imi place sa vad fiecare proiect ca pe o provocare si sa ma dezvolt permanent.

Cristian

Digital Marketer

Early adopter si atent la detalii. Mereu in cautarea celei mai bune strategii de promovare.

Alexandru

Web developer

Sunt pasionat de implementarea proiectelor ambitioase, cele ce necesita o viziune de ansamblu a intregului concept.

Andrei Bot

RoBotul Webecom

Pasiunea mea este de a executa perfect sarcinile repetitive. Sunt aici pentru a ajuta echipa sa se ocupe de situatiile speciale.

Valori

Orientarea catre client – Suntem constant preocupati de dorintele si ideile clientilor nostri, stim ca fiecare client ce are succes reprezinta un ambasador de incredere pentru noi!

Inovare constanta – Programam si implementam constant sisteme inovative ce pot ajuta organizatiile cu care colaboram sa inoveze.

Digitalizare – Ne dorim sa digitalizam procesele fiecarei companii cu care lucram, astfel putem asigura un mediu optim pentru dezvoltarea ideilor creative.

Siguranta si responsabilitate – Solutiile implementate de noi au in prim plan aceste valori, doar asa putem ajuta o companie sa aiba succes pe termen lung.

Pasiune – Lucram cu pasiune la fiecare proiect, oricat de mic sau de mare ar fi el important este ca rezultatul muncii noastre sa genereze rezultate.

Integritate si transparenta – este o valoare foarte importanta pentru noi, astfel ne dorim sa avem o relatie corecta si transparenta cu fiecare client sau partener.

Reducerea costurilor – Preocuparea noastra este sa reducem costurile de functionare ale clientilor nostri prin utilizarea inteligenta a tehnologiilor, astfel contribuim la competitivitatea fiecarui client.