Parteneriat Webecom – Zopim pentru chat in magazinele online romanesti

Creat sau actualizat in 16 mai 2016 , de Webecom

zopim-chat-magazin-online-blog

Saptamana trecuta v-am prezentat avantajele de a utiliza un sistem de chat online in magazinul online pe care il administrati.

Astazi ne face mare placere sa va anuntam oficial ca am devenit revanzator al solutiei Zopim by Zendesk.

Toti clientii nostri vor putea contracta o solutie de chat performanta si probabil cea mai populara la nivel national.

Recomandam cu incredere aceasta solutie pentru maximizarea vanzarilor si cresterea satisfactiei clientilor, noi o folosim de peste un an intensiv, de cele mai multe ori am avut un feedback foarte bun din partea clientilor cat si a vizitatorilor care se plimbau pe siteul nostru.

Daca v-am starnit curiozitatea, va invitam sa vedeti noul produs care este listat pe siteul nostru, insotit si de o prezentare a consolei de administrare. Mai mult de atat, aplicatia Zopim este disponibila si pe iPhone & Android.

 

 

Comanda acum solutia de chat Zopim si vei beneficia de urmatoarele:

– Instalare gratuita in magazinul tau online.

– Suport online gratuit pe toata perioada utilizarea solutiei.

– Recomandari la cerere despre modul in care poti folosi cat mai eficient aceasta solutie.

– Posibilitatea de a conecta aplicatia la un numar nelimitat de siteuri.

– Factura din Romania (nu mai este necesara inregistrarea in registrul operatorilor intracomunitari, certificat de rezidenta fiscala sau depunerea declaratiei contabile pentru taxarea inversa).

 

Despre Zendesk

Zendesk Inc este o companie de software si servicii pentru clienti cu sediul in San Francisco, California. Zendesk are birouri la nivel mondial in Londra, Madison, Taguig, Copenhaga, Dublin, Tokio, Montpellier, Berlin, Melbourne, Singapore, si Sao Paulo. Acesta este listata la bursa din New York cu simbolul ZEN si este un element constitutiv al indicelui Russell 2000. Fondata în 2007, compania are acum peste 1.400 de angajati si deserveste 75.000 clienti in 150 de tari si teritorii.

 

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Comenteaza: