PrioriPay – Comision redus cu peste 20% pentru clientii Webecom

Publicat in 29 martie 2016 , de Echipa Webecom

parteneriat-prioripay-webecom-site

Din dorinta de a oferi cele mai avantajoase beneficii clientilor nostri, parteneriatul cu PrioriPay capata o noua forma, care sa ajute magazinele online la inceput de drum sa-si dezvolte activitatea prin acceptarea de plati online.

Astfel, incepand de astazi, PrioriPay ofera clientilor Webecom un comision redus cu peste 20%.

Doar pentru platile online, magazinele online vor putea accepta plata cu cardul cu un comision redus de la 1.9% la 1.5%.

Pentru a incuraja comerciantii sa accepte plati online, PrioriPay vine cu inca 3 avantaje ce merita luate in considerare:

  • Comision zero pentru deschiderea contului.
  • PrioriPay permite gestiunea eficienta a resurselor, respectiv initierea retragerii fondurilor incasate de catre comercianti, in functie de necesitatile acestora, fie imediat dupa decontare, fie ulterior in intervalul de timp sau cu suma dorita;
  • Produsele/serviciile din platforma PrioriPay ofera comerciantilor care initiaza diferite campanii posibilitati facile de plata a premiilor (transfer de fonduri “Bani Direct Acasa”, carduri preplatite, s.a.m.d.);

Solutia de plata online cu card-ul propusa de PrioriPay este in acest moment inclusa ca optiune pentru fiecare magazin online dotat cu plata prin card .

magazin-plata-cu-card-online

Partenerii care au deja un magazin online si doresc sa migreze pe aceasta solutie, o pot face achizitionand modulul de plata online cu card-ul la un pret promotional.

modu-plata-cu-card-prioripay

Procedura de inrolare a platii cu card-ul:

1. Reprezentantii magazinului online trebuie sa deschida un cont la adresa.

2. Dupa deschiderea contului trebuie sa revina la www.webecom.ro/asistenta/ cu datele contului (merchant id si cheie de criptare) pentru instalarea si configurarea modulului de plata online.

Despre PrioriPay:
www.prioripay.com este o platforma digitala inovativa şi accesibila, pe care o puteti utiliza pentru plati, incasari si transferuri online rapide şi in siguranta. PrioriPay este marca comerciala a Capital Financial Services SA, primul emitent de moneda electronica din Romania autorizat de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR).

Despre Echipa Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Exprimati-va opinia: