Lansare interfata dedicata pentru mobil compatibila magazin online Webeshop 4.0

Creat sau actualizat in 22 iulie 2016 , de Webecom

interfata-mobil-webeshop

In ultima perioada am lucrat la proiectarea, dezvoltarea si testarea unei interfete de mobil pentru magazinele care folosesc platforma Webeshop. Aceasta aplicatie software vine in ajutorul posesorilor de magazine online Webeshop, ajutandu-i sa-si mareasca vanzarile prin furnizarea unei solutii care le permite sa atinga utilizatorii de telefoanele inteligente si tablete.

Va anuntam oficial ca aplicatia este finalizata si este disponibila pe site-ul nostru, ea putand fi comandata chiar acum.

Interfata mobila de magazin online Webeshop va va ajuta la o pozitionare mai buna in motoarele de cautare, ea trecand testele Google Mobile Friendly, cat si testele noastre de calitate.

Datorita numeroaselor cereri venite din partea clientilor nostri, nu am putut furniza tuturor clientilor aceasta interfata imediat, ci am ales sa o testam, sa rezolvam eventuale bug-uri, inainte de a o lansa oficial.

Dorim sa le multumim celor peste 25 de posesori de magazine online Webeshop care ne-au ajutat in procesul de testare si perfectionare a noii noastre aplicatii, deoarece impreuna am reusit sa cream si sa imbunatatim o interfata dedicata pentru mobil.

Daca sunteti interesati de aceasta optiune, care va va face magazinul accesibil si de pe mobil sau tableta, va invitam sa accesati pagina interfetei de mobil pentru mai multe informatii.

comanda-interfata-mobil

 

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , ,

  1. cristian spune:

    FELICITARI !!! asteptam asa o mare realizare. Multi clienti m-au intrebat despre optimizarea pe mobil.

Comenteaza: