10 avantaje pentru magazinele care accepta plati cu card online

Creat sau actualizat in 14 aprilie 2016 , de Webecom

10-avantaje-magazine-online-blog

Probabil multi dintre clientii magazinelor dumnevoastra isi doresc o solutie moderna de plata online cu card iar responsabilitatea noastra este de a oferi aceasta optiune de plata ce devine din ce in ce mai populara. In continuare iti prezentam 5 avantaje pentru consumatori si 5 avantaje pentru magazinele online.

 

Avantaje clienti:

1. Platile cu cardul sunt confortabile si majoritatea angajatilor primesc salariul pe card.

2. Platile sunt validate rapid, clientul avand siguranta ca va primi produsele solicitate.

3. Plata cu cardul a inceput sa fie preferata de companii, deoarece economisesc comisioanele solicitate de banca.

4. O comanda online platita cu cardul poate fi livrata unei alte persoane decat cea care plateste. Ne putem gandi care sunt avantajele cand beneficiarii produselor nu sunt cei care si platesc. De exemplu romanii care comanda produse din strainatate pentru apropiatii din Romania sau cei care doresc sa faca cadouri surprize.

5. Nu in ultimul rand, clientul se simte in siguranta cand va observa ca poate plati cu card. In spatele fiecarui procesator de carduri se afla marci de incredere ale emitentilor de carduri (De exemplu Visa sau Mastercard).

 

Avantaje magazin online:

Fiecare magazin online activ cauta noi solutii de a-si dezvolta activitatea pentru a-si maximiza profitul. Implementarea platii cu cardul va ofera urmatoarele avantaje:

1. Incasati rapid banii pentru produsele pe care le livrati.

2. Economisiti banii pe care ii platiti curierilor pentru plata in sistem ramburs.

3. Clientii vor avea mai mare incredere in magazinul dumnevoastra.

4. Va mariti piata potentiala a clientilor care doresc sa comande online doar platind cu cardul, cat si cei care doresc sa ofere cadouri sau surprize apropiatilor.

5. Pentru clientii care achita produsele prin card, nu mai este necesar sa validati comanda telefonic.

 

Daca ti-am captat interesul, contacteaza-ne pentru a discuta despre posibilitatea de a inrola plata cu cardul in magazinul tau online la adresa www.webecom.ro/contact/

Despre Webecom

Suntem o echipa tanara si pasionata de lumea online, compusa din: programatori, web designeri, specialisti marketing si economisti. Suntem mereu in cautarea unor noi proiecte si provocari.

Etichete: , , , , , ,

  1. Oferta limitata, accepta plati online prin card in magazinul tau Webeshop, la un pret redus cu pana la 50%! spune:

    […] parteneriatele cu procesatorii de plati pe care le-am creat pentru clientii nostri cat si despre avantajele de care puteti beneficia daca acceptati platile online cu […]

Comenteaza: